Villa Skogsbacka

Villa Skogsbacka ligger på en ekogård i Raseborg

Villan är den gamla bastu- & bageribyggnaden från 1860-talet. Den renoverades under 2018 och kan mysigt ta emot upptill 7 personer.

Villan har en egen infartsväg och avskild gårdsplan på gårdskullen. Där finns en vedeldad utomhusbastu.

Från Ekenäs centrum är det 13 min körtid till gården, 35 min från Hangö och 45 min från Salo. Från Helsingfors och Åbo är körtiden ca 70 min, beroende på rutten.

I närheten finns också Bofinkens hundpensionat. Längst ner hittar du våra kontaktuppgifter och upplevelsepaketen!

NYTT 2019!

Fr.o.m. juli erbjuder vi 

Upplevelsepaket för små grupper och familjer

Vi har öppet året runt, men paketen är säsongsbetonade! Ju tidigare du bokar, desto större är chansen att du får exakt det du vill ha. Be om en offert för övernattning med upplevelsepaket. Berätta vad du vill göra, så försöker vi fixa det! Oväntade saker händer ibland när man t.ex. har med djur att göra, och vi förbehåller oss rätten till ändringar.

Fly vardagen och koppla av på

Villa Skogsbacka

 

Grundpris

/dygn/1-2 personer inkl. moms.

– Tilläggspersoner +40 €/pers./dygn

Upplevelsepaket ingår inte
– Morgonmål kan beställas
– Utebastun ingår alltid

Läs mera om sommarens

Upplevelsepaket!

Gör ditt besök på Villa Skogsbacka mera spännande!

Åk på piknik!

Med husmors goda bröd och kaffetermosen i korgen, kan ni ha piknik invid fårhagen och titta på djuren. Eller cykla t.ex. till Gennarbyvikens lilla strand för att simma. Det finns många sköna utflyktsmål – valet är ditt.

Cowboy eller cowgirl på en timme!

Martina lär dig grunderna i hästskötsel och ridning. Du kan öva kasta lasso från hästryggen eller lära dig grunderna i westernridning. Tid ca 1 h.

Kräver förhandsbokning.

Upplev skärgården med båt!

Guide- Matti tar er med båt t.ex. till skärgårdens nationalpark eller Dagmarks källa på piknik. Kräver förhandsbokning och bra väder. Matti guidar också grupper på andra platser i Raseborg, såsom Fiskars.

Önskar du något annat?

Vill du testa på att göra höstörar i juli, såsom farfar gjorde som liten? Det är möjligt och dessutom för ett gott ändamål, eftersom höet går till vinterutfodring av viltet. Piknik på höåkern hör till traditionen!

I augusti kan du även plocka solrosor på åkern. I september finns det redan älg och hjort på viltåkrarna. Eller varför inte söka kantareller i skogen på hösten till en paj?

Tag kontakt!

Har du frågor om bokning, upplevelsepaket eller annat, ring eller skicka e-post, så svarar vi så fort som möjligt! Vi behandlar dina frågor alltid konfidentiellt!

7 + 13 =

Peter@skarsbole.fi

040 559 5159

Hanne@skarsbole.fi

050 5741 740