Villa Skogsbacka

Villa Skogsbacka sijaitsee luomumaatilalla Raaseporissa

Villa Skogsbacka on maatilan vanha sauna- & leivontarakennus 1860-luvulta, joka kunnostettiin 2018. Talossa pystyy yöpymään 6 henkilöä mukavasti . Villalla on oma tie ja rauhaisa piha- alue maatilan mäellä. Talviaikaan pihassa on puulämmitteinen ja viihtyisä ulkosauna.

Tammisaaren keskustasta on Villa Skogsbackaan 13 min ajomatka, Hangosta 35 min ja Salosta 45 min. Helsingistä ja Turusta noin 70 min, reitistä riippuen. Lähistöltä löytyy m.m. Bofinkenin koirahoitola.

Alempana löydät yhteystietomme ja elämyspaketimme!

UUTTA 2019!

Heinäkuusta lähtien tarjoamme

Elämyspaketteja pienryhmille ja perheille!

Villa on auki ympäri vuoden, mutta paketit ovat kausiluonteisia ja ennakkoon varattavia. Mitä aikaisemmin varaat, sitä todennäköisemmin saat juuri sitä mitä haluat. Kerro toiveistasi, niin yritämme auttaa!

Odottamattomia asioita tapahtuu joskus, kun ollaan tekemisissä esim. eläinten kanssa, joten pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ota vapaata arjesta ja rentoudu

Villa Skogsbackassa

 

Perushinta

/vuorokausi/1-2 henkilöä. sis. 10 % alv

– Lisähenkilö +25 €/vrk/henk.
– Elämyspaketit eivät kuulu hintaan!
– Aamiaista voi tilata!

– Polkupyöriä voi vuokrata!

Tutustu tästä

Elämyspaketeihimme!

Varaa 3 päivää sekä 2-3 pakettia, ja ota kaikki irti vierailusta Villa Skogsbackassa!

Piknikille!

Kun on emännän hyvää leipää ja kahvitermos piknik- korissa, niin voi lähteä idylliselle reissulle lampaita katsomaan. Tai vuokratuilla polkupyörillä esim. Gennarbyvikenin pienelle rannalle piknikille ja uimaan.

Ei pidä myöskään unohtaa, että kevätauringossa on usein loistavaa lähteä piknikille, vaikka on lunta! Nuotiolla voi paistaa nakkeja. Kohteita on monia – valinta teidän!

Cowboyksi tai cowgirliksi tunnissa!

Martina opastaa teitä hevosenhoidon perusasioissa ja ratsastuksessa. Voit kokeilla lassoamista hevosen selästä, tai oppia western- ratsastuksen perusteet. Kesto noin 1 h.

Vaatii ennakkovarauksen.

Polkupyörien vuokraus!

Meillä on polkupyöriä vuokrattavina. Pyöräile paikalliseen Malmåsan kesätorille lauantaiaamupäivisin, 2 km etäisyydellä. Nauti kahvikupillisesta, ja osta savustettua kalaa tai kukkia! Vierestä löytyy myös leikki- ja kuntoilupuisto kaikenikäisille.

Veneellä saaristoon!

Opas- Matti vie teidät venellään esim. saariston kansallispuistoon tai piknikille Dagmarin lähteelle.

Matti opastaa ryhmiä myös muualla Raaseporissa, esim. Fiskarsissa.

Vaatii ennakkovarauksen ja hyvän sään.

Kävele metsän rauhassa!

Lähde kävelylle metsään kanssamme, joko metsäteitä pitkin tai vapaasti vaeltaen. Kohtaat melko varmasti uteliaan valkohäntäpeuran tai jäniksen.

Vieraile esim. pronssikauden kiviröykkiöillä, jotka sijaitsevat metsässä 20 m korkeudella. Tee aikahyppy 3000 vuotta taaksepäin, samalla kun nautit kahvisi kalliolla!

Toivotko muuta ohjelmaa?

Haluaisitko esim. laittaa heinää seipäille heinäkuussa, niinkuin isovanhemmat teki nuorena? Se on mahdollista ja hyvään tarkoitukseen, sillä heinä käytetään riistan talviruokintaan. Myös piknikki heinäpellolla kuuluu perinteeseen!

Elokuussa voit poimia auringonkukkia pellollamme. Syyskuussa voi jo bongata peuroja ja hirviä riistapelloillamme. Metsästämme löytyy syksymmällä myös mustikoita tai sieniä vaikkapa piiraaseen!

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä varauksiin, elämyksiin tai muihin asioihin liittyen – soita tai lähetä viesti! Vastaamme mahdollisimman pian ja käsittelemme tiedot luottamukselisesti.

3 + 3 =

Peter@skarsbole.fi

040 559 5159

Hanne@skarsbole.fi

050 5741 740